2013. december 26., csütörtök

Tizenötödik ~ Beépítve

Tizenötödik elemzésünk:
http://beepitve.blogspot.hu/
Bori:
Fejléc: Bár a színek megváltoztak, minden más maradt, egyetértek Martinnal, szép.
Írásstílus: A prológusod jó volt, bár kicsit hosszabban írhattad volna, mert így annyira mégsem volt figyelemfelkeltő. A fogalmazásmódoddal nincs probléma, jó. Kicsit a Beépített szépség jut eszembe róla, sok sikert a folytatáshoz:)
Átláthatóság: Kicsit zavaró, hogy a díjaidat a történet közé ékeled. Én a helyedben egy új lapra tenném őket, mert nem biztos, hogy mindenkit érdekel, aki olvassa a történeted, főleg, hogy némelyik bejegyzés a fejezetek hosszával vetekszik...
Kiegészítők: Légyszíves, rakj már be egy rövid ismertetőt az oldalsávba! Ha valaki odatéved a blogodra, nyilván először azt olvasná el, sokkal nagyobb az esélye, hogy hozzákezd a történethez, mintha nincs ott semmi... A blogod nálam egy vékony lábakon álló 4-es:)

Martin:
Fejléc: Szerintem ez a fejléc full jó, nekem nagyon tetszik. :D A háttér viszont már kevésbé, ez az ismétlődés nagyon feltűnő, és zavaró.
Írásstílus: Nem variálnám a sok betűtípust, mert nagyon zavaró. Teljesen szétesik tőle az oldalad...
Átláthatóság: Valahogy nem tetszik, hogy az oldalsávot és a tartalmat semmi nem választja el, olyan, mintha nem szándékosan lenne ilyen.
Kiegészítők: Nem szarakodsz, teli van az oldalsáv. Talán az ilyeneknek, mint Facebook csoport, nem tennék ki egy új modult, elég lenne, ha lazán odatennéd az elérhetőségekhez, vagy ilyesmi. Lehet, hogy a 800 "Jelentkeztem" modult is kihagyhatnád, helyette lehetne egy, amiben az összes ilyen mesés kép benne van, mondjuk olyan méretben és elrendezésben, mint a rendszeres olvasóknál a profilképek.
Felőlem is mehet a négyes, ha változtatsz ezeken. ;)

Gratulálok, 4!

Ha bármi kérdésed merül fel, nyugodtan tedd fel egy hozzászólás formájában.
Ha elégedett voltál a kritikánkkal, és szerinted korrektek voltunk, bátran terjeszd a blogot. 

A lap alján találsz pár kérdést, válaszolj rájuk! Köszönjük! :)


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése